menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Príručka „Ako prispôsobiť pracovisko na Covid19“ je tu

Stiahnite si detailnú príručku, ktorá vás prevedie pravidlami pre bezpečné rozmiestnenie a čistenie nábytku, toku pohybu a ďalšími odporúčaniami pre kancelárie a verejné priestory.

8. 7. 2020

Po viac ako troch mesiacoch so zdravotnými rizikami spojenými s koronavírusom, sa dostávame do bežnej rutiny práce a sociálneho života. Po príchode vírusu na pracovisku existuje nový „štandard“, alebo normálne usporiadanie pravidiel, ktoré majú zamedziť jeho šírenie. Preto sa čoraz viac a viac budeme stretávať s pojmami ako hustota, vzdialenosť a hygiena. pracovisko upravene podla noriem na zamedzenie korona virusu V dnešnej dobe coworkingu, zdieľanej ekonomiky, či kolaborácie a všadeprítomného open spacu sa väčšina z nás pýta, ako môžeme naďalej efektívne spolupracovať a interagovať sa, keď je najdôležitejším preventívnym opatrením udržiavanie odstupu? Aby sme zodpovedali tieto a mnohé ďalšie otázky, prinášame vám príručku „Ako prispôsobiť pracovisko na Covid19“ od Actiu.  Získate informácie ako zmeniť tok pohybu v priestore, rozmiestnenie nábytku s konkrétnymi ukážkami, návrhy pre domácu kanceláriu a typy ako správne dezinfikovať rôzne miesta práce, či sú to samostatné pracoviská, miesta pre meetingy, či neformálne zóny.

Stiahnuť príručku

Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.