menu
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
Ako navrhnúť modernú kanceláriu s ohľadom na dnešné myslenie
Súťaž: Made by Spaceplan, Designed by you
Udržateľné značky nábytku, ktoré prezentujú dizajn a ekológiu
Všetky články

Príďte si vyskúšať kancelársku stoličku A+S so špeciálnou mechanikou

Nová kancelárska stolička A+S od Actiu je už aj v našom showroome. Príďte si vyskúšať novo patentovaný synchromechanizmu a pohodlie tejto projektovej stoličky.

12. 9. 2023

Popredná značka kancelárskeho nábytku zo Španielska, Actiu predstavila svoju novú ergonomickú kancelársku stoličku A+S Work, ktorá si rýchlo získava obľubu vďaka jedinečným vlastnostiam a versatilnému dizajnu. Stolička A+S Work je navrhnutá s dôrazom na ergonómiu, čo znamená, že jej tvar a nastaviteľné časti sú optimalizované pre pohodlné a zdravé sedenie. Táto kancelárska stolička má výškovo nastaviteľné operadlo, ktoré sa dá prispôsobiť výške a uhlu, aby poskytovalo maximálnu oporu chrbta. Sedák má nastavenie hĺbky, čo umožňuje užívateľovi nájsť ideálnu polohu pre svoje potreby. siva a cierna kancelarska stolicka so sietovinou od actiu Actiu je známa svojou kvalitou a pozornosťou k detailom a preto sú jeho kancelárske stoličky vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, vrátane pevného oceľového rámu a odolného polstrovania. Tieto materiály zabezpečujú dlhú životnosť tejto kancelárskej stoličky a odolnosť voči každodennému opotrebovaniu.

Synchromechanizmus prvý svojho druhu

Jedinečný a prvý patentovaný synchromechanizmus spája dva systémy záklonu (tilt) do jednej kancelárskej stoličky, čo ju robí zaujímavou pre rôznych používateľov s rôznymi preferenciami a citlivé nastavenie tlaku A+S Work čo najviac kopíruje držanie tela používateľa. Systém záklonu má štyri polohy uzamknutia a umožňuje, aby sa sedák a operadlo hýbali spoločne a tak zachováva správnu polohu tela používateľa pri rôznych aktivitách, čo znižuje námahu chrbta a zlepšuje pohodlie. kancelarska stolicka s ciernym ramom a hnedou sietovinou a+s work od actiu

Rozšíriteľné možnosti a ekologické certifikáty

Kancelárska stolička A+S Work je k dispozícii v rôznych verziách a štýloch, aby vyhovovala rozmanitým preferenciám užívateľov. Novinkou na stoličke sú vymeniteľné podrúčky, ktoré sa v predchádzajúcich verziách nedali zmeniť po prvotnej montáži. Actiu kládlo veľký dôraz na udržateľnosť a preto je kancelárska stolička A+S Work vyrobená z recyklovateľných materiálov a je certifikovaná podľa najvyšších environmentálnych noriem, čo zabezpečuje aj nepriamy prínos pre životné prostredie. Kancelárska stolička A+S Work od Actiu je skvelou voľbou pre projekty, ktoré potrebujú ergonomické, kvalitné a dizajnové riešenie pre pracovné priestory. So skvelými technickými detailmi, inovatívnym synchromechanizmom a použitím vysoko kvalitných materiálov, stolička A+S Work poskytuje optimálne podmienky pre produktívnu a pohodlnú prácu. Navyše výberom stoličky A+S Work zákazníci podporujú udržateľnú výrobu a zodpovedný prístup k životnému prostrediu s každým nákupom. modra kancelarska stolicka a+s work od actiu
Chcete viac informácií o dizajne,
oceneniach a trendoch?
Naša stránka používa len nevyhnutné a analytické cookies. Zozbierané dáta nie sú zdieľané tretím stranám a slúžia na zlepšovanie našich služieb, nie pre účely reklamy.